Doorstart heeft tot doel het stimuleren van doorstarts. Indien u serieus geïnteresseerd bent in het doorstarten van een onderneming dan adviseren wij u een abonnement op doorstart.nl te nemen. U bent dan steeds als eerste op de hoogte van de laatste faillissementen en surseances. U kunt alle faillissementsgegevens raadplegen, direct uw doorstart interesse kenbaar maken en tevens zoek- en email-alerts opgeven. In het abonnee deel vindt u alle informatie over faillissementen en doorstarten. Doorstart.nl werkt samen met curatoren en insolventie partners. Wij streven ernaar u zo goed mogelijk te informeren.

Het abonnement biedt:

  1. Alle gegevens zijn te raadplegen zoals SBI code (branche), rechtsvorm, activiteiten, aantal werknemers en adresgegevens en telefoonnummer van de curator. U kunt direct contact opnemen.
  2. U kunt per faillissement direct aangeven dat u geïnteresseerd bent in de doorstart. Uw interesse wordt rechtstreeks naar de curator gestuurd.
  3. Emailbericht (optioneel) wanneer de database is bijgewerkt met de laatste faillissementen en surseances. U bent hierdoor altijd op de hoogte.
  4. Email alert (optioneel) voor 1 branche en/of 1 plaats of provincie. Uitspraken in uw branche of zoekcriterium direct in uw mailbox.
  5. Toegang tot de vlogs en blogs over faillissementen. In de blogs en vlogs leest u alle informatie over faillissementen en surseances, het doorstarten, het plan van aanpak, het opstellen van een biedformulier etc.
  6. Toegang tot doorstartprofielen van curatoren. U kunt bidbooks en aanvullende informatie downloaden en hebt direct toegang tot de procedure.
  7. Korting op taxatie- en insolventieopdrachten bij insolventie advocaten en taxateurs met versnelde dienstverlening.
  8. Gratis het e-boek “”De Doorstart””: 6 manieren voor een doorstart, warm of koud.
  9. Korting op seminars en masterclasses over faillissementen en doorstarts.

Het abonnement kost € 175 per jaar exclusief BTW. U kunt zich aanmelden via de button REGISTREREN. U heeft dan direct toegang tot de database. U ontvangt een factuur per email.

Tot 1 juli is doorstart.nl gratis toegankelijk.
U hoeft zich alleen te registreren; u wordt geen abonnee. We gaan uw gegevens niet verkopen of aan derden verstrekken en sturen u geen reclame of spam.
Na afloop van de gratis periode sturen we u een geheel vrijblijvend aanbod om abonnee te worden. Dat is alles.

Registreren